Machinaal glas plaatsen

Nieuwbouwwoningen, bestaande woningen, appartementen, kantoorpanden, bedrijfspanden, overheidsgebouwen, glas is overal. Een nieuwe kleine ruit is eenvoudig met mankracht in het kozijn te plaatsen. Een nieuwe grote drie-dubbel geïsoleerde ruit die voldoet aan de huidige normen en in het kozijn geplaatst dient te worden volgens de geldende bouwbesluiten, dat is een ander verhaal. Daar is groot materieel voor nodig. Hoe mooi is het als u groot materieel inhuurt en dit materieel compacte vormen heeft? Dan bent u bij Hijs- en Glasservice Mulders B.V. aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij ook voor het uitnemen van oud glas.

Werkwijze
Met onze compacte hijskraan komen we overal gemakkelijk tussendoor. De kraan is slechts 76 centimeter breed en heeft een hoogte die terug te brengen is naar 1,86 meter. Daarom zijn smalle doorgangen geen enkel probleem. Dankzij de hydraulisch uitschuifbare poten van de compacte hijskraan is het in elke willekeurige situatie mogelijk de maximale capaciteit te bereiken. We zullen ervoor zorgen op de beste positie te stempelen zodat de kraan op iedere werkplek perfect is geïnstalleerd. Ook kunnen we uit de voeten bij ongelijk terrein en obstakels overbruggen. Er kan een hoogteverschil van maar liefst twee meter worden overbrugd.

Tijdens de werkzaamheden ervaart geen geluidsoverlast of dieselgeur, de minihijskraan heeft een volledig elektrische accu. Hiermee is Mulders een pionier in de bouw, zeker daar waar de bouweisen en de daarmee gepaard gaande milieunormen geen brandstof aangedreven motoren meer toelaten.

Naast het volledig elektrisch en dus milieuvriendelijk uitvoeren van de werkzaamheden, levert Mulders een totaalpakket. Rijplaten en glaszuigers en andere veel voorkomende benodigdheden zijn altijd voor handen en bij de klus inbegrepen.

Bent u er klaar voor?
Heeft u nog niet eerder met Mulders kennisgemaakt? We geven u graag referenties, maar beter huurt u ons een keer in. Dan kunt u zelf ervaren hoe zorgvuldig wij werken. Wij bieden uitstekende service, hebben ruime ervaring en werken professioneel. Bij Mulders ervaart u kraanverhuur 2.0. Neem gerust eens vrijblijvend contact op en informeer naar onze mogelijkheden.